banner kisfaludy

KIADÓ SIÓFOKI APARTMANOK

Elsősorban családokat céloztunk meg és eszerint alakítottuk ki a szállást és környezetét. De a nyári szezonon kívül fogadunk baráti társaságot, családi rendezvényeket, vagy kisebb céges összejöveteleket. Az apartmanok az Aradi Vértanúk útja 9.sz (1.,2.,3.,4.és Nagy ap.) és a Wesselényi u.7.sz. (5.,6.,7.apartmanok)alól érhetők el.

2.200m2-en 5 kisebb és 3 nagyobb apartman várja vendégeinket. Mindegyik apartmannak saját bútorozott, kertkapcsolatos terasza van. Az apartmanok klimatizáltak, mindegyikben van wifi. Apartmanjaink fürdőszobával és felszerelt konyhával rendelkeznek.

Az udvaron 4 helyen grill, bográcsozási lehetőség, zárt parkoló van. Az apartmanokhoz tartozó gyermekek részére kialakított játszóteret, homokozót, medencét, ping pong asztalt, kosárlabda palánkot, kerékpárokat vendégeink egyformán igénybe vehetik. Valamint 5 db.elektromos rollerés 2 db. sup is bérelhető.

A fűtött, fedett medence, illetve a wellness rész, jakuzzi, finn és infra szauna a hűvösebb napokon is lehetőséget adnak a kikapcsolódásra. A jakuzzi, szauna és sup előzetes bejelentkezés után fizetés ellenében használható.

Ezenkívül rendelkezésre áll egy 25,30 főt befogadó közösségi hely, melyhez egy kis teakonyha is tartozik. A falon felszerelt vetítő vászon, és projektor szükség esetén lehetővé teszi egyéb rendezvényekhez a munkát.

A városközpont, (busz/vonat pályaudvar) a Petőfi sétány, illetve a Plázs 10-15 perc sétával elérhető. Ugyanennyi idő kellemes gyaloglással a Balatonpart, szabadstrand is megközelíthető.

A közelben élelmiszerbolt 5 perc, éttermek 5-10 perc sétára vannak.

A város több pontját érintő városnéző kisvonat a Talizmán City a családok egyik kedvenc programja.

A Jókai park 10 prec sétával elérhető, ahol a fák árnyéka alatt  kellemes időtöltést nyújt a japánkert és tavacska körüli séta. A parkban 2 játszótér is helyet kapott. Érdemes este kisétálni a hajóállomásra megnézni az új zenés szökőkút fényjátékát.

Autóval 5km a zamárdi kalandpark.

3km Szabadi -Sóstón a Bella állatpark, simogató (szurikáták, kenguruk, tevegelés, lovaglás), ahova akár kisvasúttal is ellátogathatnak a gyermekes családok.

Foglalás előtt kérem olvassák el házirendünket!

logo siofokiapartmanok lablec

Címünk:
8600 Siófok,
Aradi Vértanúk út. 9.

+36-30/910-32-57

gomb hivjon bennunket

SIOTOUR - online turisztikai információs központ

Siófoki Apartmanok © 2009 Minden Jog Fenntartva.