KIADÓ SIÓFOKI medencés APARTMANOK

Az apartmanok az Aradi Vértanúk u. 9. szám alatt találhatók. Az 1-es számú és a Nagy

Elsősorban családokat céloztunk meg és eszerint alakítottuk ki a szállást és környezetét. De a nyári szezonon kívül fogadunk baráti  társaságot, családi rendezvényeket, vagy kisebb céges összejöveteleket. Az apartmanok az Aradi Vértanúk útja 9.sz (1.,2.,3.,4.és Nagy ap.) és a Wesselényi u.7.sz. (5.,6.,7.apartmanok)alól  érhetők el.

2.200m2-en 5 kisebb és 3 nagyobb apartman várja vendégeinket. Mindegyik apartmannak saját bútorozott, kertkapcsolatos terasza van. Az apartmanok klimatizáltak, mindegyikben van wifi. Apartmanjaink fürdőszobával és felszerelt konyhával rendelkeznek.

Az udvaron 3 helyen grill, bográcsozási lehetőség, zárt parkoló van. Az apartmanokhoz tartozó gyermekek részére kialakított játszóteret, homokozót, medencét, ping pong asztalt, kosárlabda palánkot, kerékpárokat vendégeink egyformán igénybe vehetik.

A fűtött, fedett medence, illetve a wellness rész, jakuzzi, finn és infra szauna a hűvösebb napokon is lehetőséget adnak a kikapcsolódásra. A jakuzzi és szauna előzetes bejelentkezés után fizetés ellenében használható.

A városközpont,(busz/vonat pályaudvar) a Petőfi sétány, illetve a Plázs 10-15 perc sétával elérhető. Ugyanennyi idő kellemes gyaloglással a Balatonpart, szabadstrand is megközelíthető.

A közelben élelmiszerbolt 5 perc, éttermek 5-10 perc sétára vannak.

Foglalás előtt kérem olvassak el házirendünket!

Medencés APARTMANJAINK KÉPEKBEN

Siófoki Apartmanok © 2009 Minden Jog Fenntartva.